8 pandapunten geleden was het eerste kerstdag en hebben ik en een vriend waarmee ik een fwb relatie had, het doggystyle gedaan in de schuur van de vriend waar we logeerden na een feestje. Momenten later kwam de rest van de vriendengroep thuis.

Vrouw (anders) van 21 jaar oud

0 pandapunten geleden in het zwembad van de sauna. Nog geen uur daarvoor was een stelletje weg gestuurd omdat ze te intiem deden. We hadden de hele dag al zitten fozen, maar op het eind toch in het zwembad afgemaakt!

Man (anders) van 29 jaar oud

1 pandapunt geleden heb ik afscheid genomen van mn boy en woon nu in China, over zo'n 20 pandapunten zie ik hem weer

Vrouw (student) van 20 jaar oud

1 pandapunt geleden tijdens een introductiekamp achter de tent in de modder tussen de brandnetels met een jongen die ik 2 uur geleden had ontmoet.

Vrouw (student) van 19 jaar oud

2 pandapunten geleden heb ik een item op mijn bucket list bereikt. Mijn collega is de meest gewilde meid bij ons op het werk. Maandenlang heb met haar gechilld zonder enige bedoelingen. Kort geleden bespraken we het feit dat we geen seks hadden gehad, en vonden we dat raar. Dus toen dachten we fuck it and we went for it!

Man (student) van 21 jaar oud

0 pandapunten geleden hadden we midden op de dag 2 uur lang seks. Dit was de enige middag dat ik haar zou zien, na een lange week alleen geweest te zijn. We moesten snel-snel, omdat haar vader elk ogenblik thuis zou kunnen komen. We waren gelukkig op tijd, maar "snel-snel" is niet gelukt.

Man (student) van 22 jaar oud

0 pandapunten geleden met de barman op vakantie... one night stand in zijn huisje gehad. ik was allang blij dat ik eindelijk weer een lekker bed had om een nachtje in te slapen na het campingleven.

Vrouw (anders) van 16 jaar oud

0 pandapunten geleden stond ik in de douche met mijn fwb, toen kregen we zin in seks en probeerde we seks te hebben in de douche maar dat lukte niet omdat ik te klein was (1,62m) en toen hebben we een krukje gepakt en daar ben ik op gaan staan en toen ging het wel, houdoe pandapunten

Vrouw (anders) van 16 jaar oud

8 pandapunten geleden was het een gezellige avond met een club vrienden en een groep meiden/vriendinnen erbij. ik bracht een nieuwe meid mee naar die avond voor de groep en hadden het gezellig. al helemaal toen we dronken mijn huis leeg aantroffen.. heb nog nooit zo snel mijn kleren uitgedaan toen ik thuis kwam lol

Man (student) van 16 jaar oud

0 pandapunten geleden kwam mijn nieuwe buurmeid een pakketje ophalen dat bij mij was afgeleverd omdat ze niet thuis was. Ik besloot een praatje met haar te maken en nodigde haar uit voor koffie, om kennis te maken. Nog geen half uur later lag ze te kreunen in mijn bed.

Man (student) van 20 jaar oud

0 pandapunten geleden kende een vriendin van me nog wel iemand die een friends with benefits type relatie wel zag zitten dus ze gaf de jongen in kwestie mijn nummer. Heb hem vanmiddag leren kennen en ik denk dat ik hem wel als friend with benefits wil houden.

Vrouw (anders) van 22 jaar oud

20 pandapunten geleden kwam ik in de kroeg een leuke jongen tegen, ik kende z'n broer en raakte aan de praat... Uiteindelijk besloot ik hem thuis te brengen want z'n fiets was gejat. Het liep anders dan gepland...

Vrouw (anders) van 25 jaar oud

0 pandapunten geleden kwam mijn lief terug van vakantie, de rest van mijn familie was een filmpje aan het kijken boven (lang leve netflix), terwijl ik mijn vriend aan het afzuigen was en hij mij lekker vingerde... Ik hoop dat ze niets gehoord hebben :)

Vrouw (student) van 17 jaar oud

0 pandapunten geleden zei ik tegen mijn vader dak met mijn vriendin boven de valies ging maken. Eenmaal boven kwam daar natuurlijk niks van in huis en begonnen we aan een stevige vrijpartij. Daarna keek ik op mijn gsm en had mijn pa mij een bericht gestuurd: "amai, nog nooit iemand zo stil een valies horen maken ".

Man (student) van 18 jaar oud

0 pandapunten geleden heb ik seks met een onervaren jongen gehad. Tijdens de uitvoering, dacht de jongen dat hij in mij zat, maar hij zat tussen mijn billen en de lakens. Hij kwam klaar.

Vrouw (student) van 20 jaar oud

0 pandapunten geleden zei een collega: hoezo hoge nood, gewone nood is genoeg. En ik reed langs mijn los vast vriendje met wie ik 3 pandapunten geleden voor het laatst gevreeën had. Thee drinken en een knuffel wilde ik. Maar hij had zin in meer en ik ook. Volgende week weer een afspraak. Ff voor elkaar zorgen, heel fijn!

Vrouw (anders) van >=34 jaar oud

25 pandapunten geleden was ik nog geen wedstrijdroeier. Ik bedacht dat het een ontzettend goed idee was om een shotje Jäger te drinken, toen ging het mis (of goed) en was ik plots van mijn pandapunten af!

Vrouw (student) van 20 jaar oud

0 pandapunten geleden had ik nog eens seks met een vriendin van me , gewoon fwb, nu een andere vriendin van me, waar ik ook fwb mee ben, had ik een paar dagen ervoor ook geneukt. 2 maand terug bleek ineens dat zij elkaar allebei kennen. Ze weten het van elkaar en ik heb nog steeds seks met beiden, hoe ik het toch fix ;)

Man (student) van 19 jaar oud

0 pandapunten geleden heb ik het op klaarlichte dag met mijn vriendin in het zwembad in haar tuin gedaan. Prima idee

Man (student) van 17 jaar oud

5 pandapunten geleden kwam een jongen bij me op kot waarmee ik steeds memes uitwisselde. Na deze diepzinnige vriendschap besloten we elkaar eens alleen te zien tijdens een film. Omdat ik helemaal niet verwachtte dat iets zou gebeuren, was ik niet voorbereid op de plotse aantrekking die ik toch voelde. En dan begon het he

Vrouw (student) van 18 jaar oud