20 pandapunten geleden kwam ik in de kroeg een leuke jongen tegen, ik kende z'n broer en raakte aan de praat... Uiteindelijk besloot ik hem thuis te brengen want z'n fiets was gejat. Het liep anders dan gepland...

Vrouw (anders) van 25 jaar oud

0 pandapunten geleden kwam mijn lief terug van vakantie, de rest van mijn familie was een filmpje aan het kijken boven (lang leve netflix), terwijl ik mijn vriend aan het afzuigen was en hij mij lekker vingerde... Ik hoop dat ze niets gehoord hebben :)

Vrouw (student) van 17 jaar oud

0 pandapunten geleden zei ik tegen mijn vader dak met mijn vriendin boven de valies ging maken. Eenmaal boven kwam daar natuurlijk niks van in huis en begonnen we aan een stevige vrijpartij. Daarna keek ik op mijn gsm en had mijn pa mij een bericht gestuurd: "amai, nog nooit iemand zo stil een valies horen maken ".

Man (student) van 18 jaar oud

0 pandapunten geleden heb ik seks met een onervaren jongen gehad. Tijdens de uitvoering, dacht de jongen dat hij in mij zat, maar hij zat tussen mijn billen en de lakens. Hij kwam klaar.

Vrouw (student) van 20 jaar oud

0 pandapunten geleden zei een collega: hoezo hoge nood, gewone nood is genoeg. En ik reed langs mijn los vast vriendje met wie ik 3 pandapunten geleden voor het laatst gevreeën had. Thee drinken en een knuffel wilde ik. Maar hij had zin in meer en ik ook. Volgende week weer een afspraak. Ff voor elkaar zorgen, heel fijn!

Vrouw (anders) van >=34 jaar oud

25 pandapunten geleden was ik nog geen wedstrijdroeier. Ik bedacht dat het een ontzettend goed idee was om een shotje Jäger te drinken, toen ging het mis (of goed) en was ik plots van mijn pandapunten af!

Vrouw (student) van 20 jaar oud

0 pandapunten geleden had ik nog eens seks met een vriendin van me , gewoon fwb, nu een andere vriendin van me, waar ik ook fwb mee ben, had ik een paar dagen ervoor ook geneukt. 2 maand terug bleek ineens dat zij elkaar allebei kennen. Ze weten het van elkaar en ik heb nog steeds seks met beiden, hoe ik het toch fix ;)

Man (student) van 19 jaar oud

0 pandapunten geleden heb ik het op klaarlichte dag met mijn vriendin in het zwembad in haar tuin gedaan. Prima idee

Man (student) van 17 jaar oud

5 pandapunten geleden kwam een jongen bij me op kot waarmee ik steeds memes uitwisselde. Na deze diepzinnige vriendschap besloten we elkaar eens alleen te zien tijdens een film. Omdat ik helemaal niet verwachtte dat iets zou gebeuren, was ik niet voorbereid op de plotse aantrekking die ik toch voelde. En dan begon het he

Vrouw (student) van 18 jaar oud

4 pandapunten geleden had ik seks met mijn beste vriend. We zijn nog steeds beste vrienden, maar hebben aan niemand iets verteld over wat er gebeurd was. Ik zou het zo opnieuw doen, maar hij is bang dat we gevoelens voor elkaar krijgen.

Vrouw (anders) van 21 jaar oud

0 pandapunten geleden heb ik genoeg gehad van mijn liefde- en lusteloze relatie en ben ik weer op een verzoek van een oude tinder-date ingegaan... Jammer dat ik niet kan ruilen. :c

Vrouw (student) van 20 jaar oud

2 pandapunten geleden afgesproken met een jongen die ik kende van werk. Was de eerste keer dat we afgesproken hadden. Voelde gelijk wel goed en na een paar uurtjes begon t echte werk. Zaten daar gezellig in zijn keet. nog een herhaling

Vrouw (student) van 16 jaar oud

2 pandapunten geleden 1 Pandapunt geleden hebben ik en m'n vriendin sex gehad in de auto terwijl haar ouders mij naar huis aan het rijden waren was zij mij aan t pijpen en ik haar aan t vingeren, would do it again

Man (anders) van <=15 jaar oud

0 pandapunten geleden geleden heb ik met een goeie vriendin 29j. (22 jaar jonger dan mij) lekkere sex gehad in de keuken terwijl zij eten aan het maken was. Alles klaarmaken op het zelfde moment.

Man (anders) van >=34 jaar oud

4 pandapunten geleden had ik een tinderdate. ( En dat doe ik anders nooit!) Die zo lief was om me pas smorgens om 9 uur te vertellen dat ze me toch niet echt een match vond.

Man (anders) van >=34 jaar oud

143 pandapunten geleden deed ik het laast met mijn vrouw... en toen daarna kwam het niet meer van. En toch trouw blijven.

Man (anders) van >=34 jaar oud

10 pandapunten geleden had ik een date met een niet zo leuke jongen want ik was best wel wanhopig, dus we gingen als date uit in een club (super slim). Maar eenmaal in de club zag ik een andere jongen die uiteindelijk mijn date heeft weggejaagd en toen ben ik meegegaan met hem en ja. Doei pandapunten, via de achterkant.

Man (student) van 20 jaar oud

0 pandapunten geleden werd ik wakker, en vanwege de schraalheid door te veel seks de laatste dagen kon er geen penetratie plaatsvinden. Mijn moeder belde, en vriendinlief besloot dat het een leuk idee was me te gaan pijpen terwijl we belden...

Man (student) van 21 jaar oud

0 pandapunten geleden had ik seks met mijn vriend, terwijl er 3 vriendinnen in de kamer zich aan het klaar maken voor bed. needless to say dat we allemaal dronken waren

Vrouw (anders) van 17 jaar oud

27 pandapunten geleden was ik nog in verwachting en te bedenken dat het niet meer ging... bolle buik stond in de weg...

Vrouw (anders) van 30 jaar oud